Υιοί Ιωάννου Μαχαίρα

Κρανίδι Αργολίδας

 

Αρχική σελίδα> Η εταιρεία...

 

Η εταιρεία Υιοί Ιωάννου Μαχαίρα ΟΕ ξεκίνησε το 1974 από τον Ιωάννη Μαχαίρα.
Ασχολούμαστε με την εμπορία και διάθεση προϊόντων όπως πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα και εξοπλισμό/αξεσουάρ μπάνιου, χρώματα, σιδηρικά και είδη κιγκαλερίας, μονωτικά, εργαλεία και μηχανήματα για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα είδη τα οποία διαθέτουμε. Το 2000 η εταιρεία πέρασε στους υιούς του Ιωάννη Μαχαίρα, Σωτήρη και Νεκτάριο και ταυτόχρονα εγκαινιάσαμε και το κατάστημα στο Κοκκινάρι Κρανιδίου.
      

Στόχος μας ήταν πάντα και παραμένει, να παρέχουμε όλες αυτές τις λύσεις που αναζητά ο σύγχρονος επαγγελματίας ή ο ιδιώτης μέσα από μία μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων επιλεγμένα με προσοχή και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να γνωρίσετε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία μας και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στις δύο εκθέσεις μας ώστε να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας.

 

 

 

          Συνεργασίες

Δίπλα στον επαγγελματία 

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ώστε να καλύπτουμε τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συναργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τις λύσεις για κάθε ανάγκη σας.

Κατασκευαστές, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι και κάθε ειδικότητα εδώ βρίσκει τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεται.

Τα καταστήματά μας είναι η πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση!

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας

> Χρώματα
> Είδη υγιεινής
> Υδραυλικά
> Πλακάκια
> Θέρμανση
> Επαγγελματικός εξοπλσμός
> Επίπλωση και αξεσουάρ  μπάνιου
> Υλικά ανακαίνισης & κατασκευής
> Εργαλεία
> Μονωτικά
> Ξηρά δόμηση
> Κόλλες - Αρμοί
> Μηχανήματα κήπου
> Αρδευτικά
> Είδη κιγκαλερίας
> Σιδηρικά